2014. november 1., szombat

Totó eredmények

Totó eredmények

-Totó eredményeket nyertes számokat teszun közzé honlapunkon!
fogadási stratégia

A legtöbb labdarúgó mérkőzés előrejelzése használ egy pontot minősítési rendszer. A pontok száma, amely a csapat elnyerte függ az eredmény a korábbi mérkőzései a csapat. Több pont jár előző meccs győzelmek mint rajzol vagy veszteség. Néha pont alapján ítélik oda a másik mérkőzés statisztika, leggyakrabban a gólok és elismerte, hanem a felvételek cél, sarkok vagy egyéb olyan adatok, hogy a punter fontosnak tart a fejlődés egy minősítési rendszer. A nagyobb csapat pontot minősítés azt jelenti, nagyobb csapat nyerő potenciál a következő bajnoki mérkőzés.

Ha összehasonlítjuk a nyertes lehetséges a szembenálló csapatok, értékelést lehet készíteni a várható eredményét a mérkőzés. Ahelyett, hogy a specifikus előrejelzés, azonban, az eredmény egy mérkőzés fejezzük formájában egy valószínűségi eloszlás. Vegyük például, a mérkőzés a Manchester Utd. (otthon) és az Arsenal (el). A leírt módszert, talán megérkezik a következő valószínűségi eloszlás a három lehetséges eredmény mérkőzés:

Önmagában ez a valószínűség eloszlás nem mondja meg, nagyon más, mint a legvalószínűbb kimenetele a mérkőzést a hazai csapat győzelme a Manchester Utd. Tekintettel azonban arra, hogy az átlagos valószínűségi eloszlásának bajnoki mérkőzés eredménye 46% hazai győzelem, döntetlen 27%, 27% ​​a vendégcsapat nyer (az angol bajnoki mérkőzés), hogy egyáltalán nem világos, hogy a fogadás Manchester Utd. győzelem jót tesz fogadás értelme. Ahhoz, hogy használni ezt a mérkőzést információt értelmes módon, meg kell, hogy nézd meg, mit fogadásokat kínálnak a bukméker.

Mik a Kötött Fogadások?

Néhány nappal korábban a mérkőzés zajlik, bukmékerek állítja a fogadások az adott mérkőzés. Hagyományosan Highstreet bukmékerek nyomtatott kuponokat a jövő hétvégén mérkőzések. Ezek az úgynevezett fix odds kuponokat, mert ha egyszer nyomtatásban nem lehet változtatni anélkül, hogy számottevő költségén a bukméker. Újabban online fogadóirodák elkezdtek kínál fix odds a labdarúgó-mérkőzések. Sok online fogadóirodák már nem korlátozzák a fogadók, hogy min (azaz előre az eredményét legalább három mérkőzések), mint a hagyományos Highstreet bukmékerek. Fogadók már fogadni az egyes mérkőzések. Ezek a fogadások nevezzük kislemez.

A bukméker Odds

Bármennyire próbáljuk kiszámítani a hazai győzelem - döntetlen - a vendégcsapat nyer valószínűségi eloszlás a meccs, a bukméker is beállítja az odds szerint mennyire hisz a mérkőzést fognak dönteni. Ha úgy véli, a hazai győzelem is nagyobb valószínűséggel fordul elő, mint a vendégcsapat nyer vagy döntetlen, akkor lerövidül a hazai győzelem odds kell. A lehetséges sor rögzített odds stadionban a Manchester Utd. és az Arsenal az alábbi ábrán látható.
Bukméker Odds

Főoldal Win Odds

Döntetlen Odds

Idegenben Win Odds
06/04

04/09

01/03
1.67

3.25

4

Az első sor fejezi ki az esélyek tört jelöléssel, míg a második sor fejezi ki az esélyeket decimális jelöléssel. Az első esetben, esélye 04/09 a sorsolás azt jelenti, hogy minden négy egység fogadott, kilenc nyeri a fogadást, ha sikeres. A második esetben, 3.25 a teljes visszatérés egy egységnyi tét, beleértve a kezdeti tét.

Ha számolunk az inverzét a tizedes odds, tudjuk meg a bukméker becsült hazai győzelem - döntetlen - a vendégcsapat nyer valószínűség eloszlás, az alábbiak szerint.
Bukméker eloszlás

Főoldal Win

húz

Idegenben Win

teljes
60%

31%

25%

116%

Miért a teljes jön több mint 100%? Bár nem lehet nagyobb, mint 100% -os bizonyossággal olyan esemény zajlik, ezt a mennyiséget a valószínűségi érték mérése hasznos a bukméker haszonkulcsot. A bukméker mesterségesen csökkenti az esélyeket egy adott mérkőzés kimenetelét, vagy ellenkezőleg, növeli a becsült valószínűsége, hogy a mérkőzés kimenetelét. Következésképpen az esély kínált a mérkőzést a bukméker nem valódi esélye vagy valós esélye. Nem lehet fogadni mindhárom meccs eredmény egy bukméker és várják, hogy megnyerje. Az árkülönbség a korrekt esélyek és a bukméker esély az úgynevezett over-körben. Ez a túlzott körben, hogy a bukméker keresi kenyerét. Ebben a konkrét példában a túlzott forduló 1,16 vagy 16%. Jellemzően, az online fogadóirodák "túlzott fordulóban között változik 1,10 és 1,20 egyszeri fogadások.

Fogadási stratégia

Ha a bukméker esély tisztességtelen odds és súlyozni a javukra, akkor kérheti, hogy lehetséges, hogy a pénzt a fix odds fogadás? Verte a bukméker valóban hatalmas feladat, de alkalmazása révén a vizsgált előrejelzési rendszer és fogadási stratégia, akkor lehet szerezni előnyt őket. A pontok minősítési rendszer fent ismertetett használható szert ez él, via gondos mérkőzés kiválasztása és a jóváhagyás elveinek érték fogadás.

Value fogadás

Térjünk vissza a becsült probaility eloszlását mérkőzés kimenetelét a játék között, Manchester Utd. és az Arsenal. Szerint pont minősítési rendszer, Manchester Utd. van 55% esélye van a győzelemre. Fair esély az eredmény lesz 1 / 0.55 vagy 1.82. A bukméker azonban felajánlotta odds 1,67. Következésképpen úgy véljük, hogy a bukméker esély túl rövid ahhoz, hogy értéket képviselnek.

Azonban tegyük fel, hogy egy javított minősítési rendszer megbecsüli a valószínűsége, hogy a hazai győzelem, hogy a 65%. A vásár odds (az új rendszer) lesz 1.54. Következésképpen, a tét a fogadóirodák 1,67 jelentene értéket tét. Összefoglalva, ha az esély adott a bukméker jobbak a becsült esély, meg nem találta a tét értékét.

A fő probléma értékű fogadás ismerete a pontosságát a százalékos megoszlása ​​(a mérkőzés eredmények). Mielőtt bármilyen mérkőzés kiválasztási stratégia alkalmazunk A fogadások, azt kell vizsgálni elemzésével múltbeli előrejelzések aránya és a haszonkulcs. Labdarúgás-Data létezik éppen ezért -, hogy a kínálat mérkőzés eredmények és esélyek adatok vizsgálata egyszerű 1X2 (home / felhívni a / away) fogadási rendszer. Ezen kívül, hogy sikeresen pénzt a fogadási érték kell legyen türelmes. Ennek eredményeként a bukméker túlzott körben, csak egy kis hányada a fogadások érik. Továbbá, nem minden tét nyer, és akkor ne kilépés után a vesztes sorozatom. Hosszú távon, ha a fogadási rendszer épül szilárd matematikai elveket és tájékozott ítéletet, előbb-utóbb, így a profit.

Fogadás típusúa

Ugyanolyan fontos, mint figyelembe véve, hogy milyen típusú fogadás helyre, hogy tudjuk, hogy hol helyezze a tét. A növekvő számú online fogadóiroda elérhető, lehetséges, hogy a szelektív, hogy a legjobb ár-érték esélye. Nyilvánvaló, hogy nagyobb esély jelent nagyobb értéket. Számos honlapok odds összehasonlításokat többféle fogadóirodák.

összefoglalás

Segítségével egy minősítési rendszert előrejelzés labdarúgó mérkőzés eredmények és alkalmazása az elmélet érték fogadások, lehet szerezni előnyt a bukméker, annak ellenére, hogy jelentős nyereség vagy túl kerek. Labdarúgás-Data szállít mérkőzés eredmények és fogadások adatokat, hogy ösztönözze a fogadók, hogy dolgozzon ki egy analitikus és szisztematikus megközelítést labdarúgás fogadás, fejlesztése révén a számítógép-alapú fogadási rendszer

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése